Omslagfoto over ons pagina

Over ons

Welkom bij Eetcafé De Huiskamer Oisterwijk

Altijd een warm welkom, dat is het gevoel wat men hier kan verwachten op het Lindeplein. Je kunt bij ons van woensdag tot en met zondag vanaf 12 uur genieten van een lekkere lunch, een goed diner of aangename borrel. Daarnaast staan we bekend om onze zeer uitgebreide tapkaart met 16 tappunten die geregeld wisselen.

Behoefte aan 's avonds te dineren in deze Brabantse gezelligheid en gastvrijheid? Dat kan bij ons! Onze heerlijke gerechten worden bereid met dagverse producten en werken we met het diner met een shared dining concept waarin je gezellig gerechtjes kunt delen met elkaar. Uiteraard kan ons team je alles vertellen over welke bieren het beste passen bij het gekozen gerecht.

Naast het diverse aanbod bieden wij verschillende bierproeverijen aan die samen worden gesteld door onze biersommelier. Hierin nemen we je mee in de mooie wereld van het speciaalbier (laat je eens verrassen).

We zien u graag terug bij ons op het Lindeplein.

Rick & Mayke

Het team

Maak kennis met:

Afbeelding van teamlid Mayke van Spaandonk

Mayke van Spaandonk

Sinds juli 2022 trotse eigenaresse van Eetcafé De Huiskamer Oisterwijk. Mayke is gastvrouw en staat vijf dagen in de week klaar om jullie te ontvangen en te serveren. Ze is erg enthousiast over speciaalbier en wil graag deze kennis met jullie delen!

Afbeelding van teamlid Rick van de Ven

Rick van de Ven

Sinds juli 2022 trotse eigenaar van Eetcafé De Huiskamer Oisterwijk. Rick is chefkok en staat 5 dagen in de week heerlijk voor u te koken. Daarnaast is Rick ook afgestudeerd aan de StiBON niveau 2 opleiding, dat wil zeggen Nederlands biersommelier!